Inställda kurser fram till 19 november

Med anledning av den ökade smittspridningen av Covid-19 har Folkhälsomyndigheten i samråd med smittskyddsläkaren i Region Stockholm, fattat beslut om skärpta allmänna råd i Stockholms län.

Detta påverkar även vår verksamhet som tyvärr kommer att ställa in alla kurser fram till den 19 november. Vi kommer därefter att ta beslut om fortsatta aktiviteter utefter nya direktiv. Vi kommer att hålla er medlemmar uppdaterade under denna tid och håller tummarna för att vi återigen skall kunna träffas och dansa tillsammans i vår trevliga klubb.

Vi behöver nu ta ett gemensamt ansvar att följa de skarpa allmänna råden. Vi som älskar rörelseglädjen och gemenskapen som idrottsrörelsen skapar, kan göra skillnad. För att vi ska kunna träna och tävla, som vi önskar i framtiden, behöver vi nu mer än någonsin ta gemensamt ansvar som individer, föreningar och förbund.

Nu ser vi till att hjälpas åt att hålla i och att hålla ut!

Väsby Dansklubb