Kursomgång 2 är inställd

I dagarna har dansklubbens styrelse sammanträtt och kommit fram till det enade beslutet att ställa in resten av höstterminens kursverksamhet. Detta som en direkt anledning av den pågående smittspridningen av Corona/Covid-19 i samhället som just nu tråkigt nog ökar inom vår region.

Jättetrist att behöva ta detta beslut tycker vi, men samtidigt oundvikligt med tanke på den typ av verksamhet vi bedriver och det ansvar vi alla måste ta för att skydda varandra.

Du som har betalt din danskurs som nu blir inställd, får kursavgiften i sin helhet tillgodo, för att kunna användas till framtida kurser eller andra aktiviteter. Vill du dock ha kursavgiften återbetald, behöver du höra av dig till klubben via anmalan@vasbydansklubb.se med bank- samt kontouppgifter för återbetalning. Du som ännu inte betalt den kurs du antagits till, behöver inte göra någonting alls.

Glädjande nog mitt i allt detta, sätter vi nu oss ner och planerar inför den kommande vårterminens aktiviteter och den kursomgång som väntas i slutet av januari. Håll utkik framöver angående information om detta.

Alla eventuella frågor mejlas info@vasbydansklubb.se

I och med detta önskar vi alla våra kära medlemmar en härlig avslutning på ett annorlunda år, där hälsan för var och en är det absolut viktigaste.

Ta hand om varandra!

Styrelsen i Väsby Dansklubb