Tack för i år

Ett minst sagt annorlunda år med stor samhällspåverkan och som berört oss alla i varierad omfattning går så sakteliga mot sitt slut.  

Med anledning av den sedan i mars pågående Coronapandemin samt den smittspridning som ännu råder, har vi i Väsby Dansklubb under året tvingats fatta flera för oss ovanliga beslut. Många kurser och träningar har fått ställas in, utbildningar och träffar har flyttats eller inte blivit av alls och andra aktiviteter har skjutits på framtiden.

Just idag vet vi inte hur det nya året 2021 kommer att se ut med tanke på dagens smittläge i samhället. Vi hoppas dock och håller tummarna för att situationen lättar och att vi tillåts bjuda in till aktiviteter i klubbens regi igen.

I dagsläget arbetar vi och planerar för en möjlig kursstart vad gäller vårterminens danskurser den första veckan i februari (fr.o.m. 1/2 2021). Vi avvaktar dock medvetet med att öppna anmälan för dessa aktiviteter för att kunna följa utvecklingen och ta del av de föreskrifter, råd och rekommendationer som anges. Mer information om detta längre fram.

Vi vill samtidigt genom detta utskick tacka dig som klubbmedlem och deltagare för det gångna året. För din medverkan, ditt engagemang, din glädje men också din förståelse för de ibland tråkiga, men också nödvändiga beslut vi behövt ta under året.

Vi hoppas och önskar att du även under 2021 vill vara en del av Väsby Dansklubb och samtidigt stötta den ideella förening som vi är. När du under december månad väljer att ansöka om eller förnya ditt medlemskap, blir du automatiskt medlem för året 2021. Eller varför inte ge bort ett års medlemskap i Väsby Dansklubb i julklapp till någon du tycker om?

Har du frågor, är du alltid välkommen att höra av dig till dansklubben. Kontaktuppgifter finns på vår hemsida www.vasbydansklubb.se

Avslutningsvis önskar vi alla våra kära medlemmar en frisk och hälsosam avslutning på året, en fridfull jul och ett gott nytt år!