Statusuppdatering

Vi hoppas att ni alla haft det riktigt trevligt och fint över jul och nyår, och passar även på att önska er en god fortsättning på det nya året.

Risken för smittspridning är fortsatt på höga nivåer och sjukvården har en väldigt hög belastning. Våra myndigheter har heller ännu inte lättat på de restriktionerna som nu råder vilket innebär att vi väljer att ytterligare avvakta med att utannonsera aktiviteter i klubbens regi.

Vi följer löpande utvecklingen av Coronaläget, och kommer att fatta nya beslut så snart vi får indikationer på att situationen förbättrats.

Det är såklart jättetråkigt att vi inte kan genomföra några aktiviteter just nu. Och ännu mer synd att inte få träffa er, våra kära medlemmar.

Vill du hålla dig uppdaterad vad som sker inom eller runt klubben kan vi rekommendera Väsby Dansklubb på Facebook.

Har du inte ansökt eller förnyat ditt medlemskap för det nya året ännu? Vi hoppas att du i en utmanande tid vill stötta och vara en del av Väsby Dansklubb även under 2021, så vi kan fortsätta på vår väg som en stark förening med stor gemenskapsfaktor. Enklaste sättet att förnya ditt medlemskap, tryck här. Fungerar inte länken så finns ”medlems-knappen” på startsidan på vår hemsida.

Har du frågor, är du alltid välkommen att höra av dig till dansklubben. Kontaktuppgifter finns så klart på vår hemsida