Kursomgång 2 startar 3 april

Året 2022 för Väsby Dansklubb började inte alls som vi tänkt oss. Efter att pandemin slagit hårt mot föreningslivet under en längre tid, tvingades vi också stänga ner verksamheten sedan en tråkig vattenskada innan jul kraftigt påverkat våra lokaler och förstört våra golv.

Då känns det extra roligt att nu kunna gå ut med info om att vi gör en nystart. Med hävda Coronarestriktioner och nylagda dansgolv ser våren just nu riktigt ljus och trevlig ut för dansklubben och oss alla som älskar att dansa.

Med anledning av ovan nämnda orsaker får vi se en något modifierad kurstermin under våren, och till hösten räknar vi med att kunna återgå till ett mer normalt kursutbud.

Den 3 april startar vi med de första av vårens danskurser. Du anmäler dig via klubbens hemsida i vanlig ordning fr.o.m. den 21 mars klockan 09.00.

anmälningssidan tar du också del av den kursbeskrivning som förklarar kursens innehåll och nivå, så du väljer en danskurs som passar just dig.

Även om det ser betydligt ljusare ut idag vad gäller spridning av Coronaviruset och att de tidigare begränsningarna för liknande verksamheter tagits bort gäller fortfarande:

  • Att ta ansvar och stanna hemma om du är sjuk.
  • Att göra vad man kan för att inte sprida vare sig Covid-19 eller andra smittor vidare.

Med detta sagt välkomnar vi alla nya som gamla medlemmar till en mycket spännande vår.

Varma hälsningar/

Väsby Dansklubb