Hösten 2022 – kursomgång 1

Snart sommarlov, men sen då…

En något annorlunda vårtermin på dansklubben lider mot sitt slut. Efter först Covid-19 och sedan olyckliga lokalbesvär lyckades vi genomföra en mycket efterlängtad och fantastisk kurstermin under våren om än i en något förkortad form.

Nu väntar de flesta av oss in en härlig sommar- och semesterperiod. Men inte står det på förrän det är dags att ta fram dansskorna igen för en väldigt intressant och fullspäckad ny kurstermin till hösten.

Några små förändringar i kursprogrammet har gjorts. Vi utökar exempelvis till fyra olika nivåer i bugg samtidigt som någon kurs får ny kursdag. Dessutom ser vi också en återkomst i kursen bugg parträning.

Kursomgång 1 börjar den 29 augusti. Hela kursprogrammet samt anmälan ser du via fliken ”kurser”. Vänligen ta del av de kursbeskrivningar som finns till varje kurs, och som förklarar de olika nivåerna. Eventuella frågor skickas till info@vasbydansklubb.se

Fr.o.m. måndagen den 20 juni klockan 09.00 kommer du att kunna göra din anmälan, välkommen!

Seniordans:

Till hösten kommer Väsby Dansklubb i samarbete med SPF – Pensionärsföreningen att bjuda in till trivseldans för alla sugna seniorer. Datum är satt till onsdagen den 28 september, och detta klockan 13 till 16. Mer information om aktiviteten med detaljer något länge fram.

Med dessa avslutande ord välkomnar vi alla nya som gamla medlemmar till en mycket intressant och spännande hösttermin, och önskar er alla samtidigt en riktigt glad och skön sommar!

Varma hälsningar/

Väsby Dansklubb