Alla våra kurser hålls i vår klubblokal (Ekeborummen).
Adress: Hovslagargatan 25 Upplands Väsby. Betalparkering finns i området.

Nedan följer höstens kursprogram

Bugg Grund 1:
Denna kurs är för dig som vill lära dig dansa bugg, damma av de sedan tidigare kunskaperna eller öva in förningsteknik på nytt. Inga förkunskaper krävs för denna kurs. Missa inte chansen att prova den fantastiskt roliga dansen bugg. Rekommenderas varmt!

Bugg Fortsättning 1:
Det naturliga valet för dig som dansat kurserna Bugg Grund 1 och 2 eller motsvarande innan. På denna kurs spetsar vi till grunderna och tekniken ytterligare. Vi lägger också på fler och fler varianter och allt detta i blandade tempon och med mycket glädje. Här önskas att du behärskar grundstegen i bugg väl samt att föra/följa fungerar på ett bra sätt.

Bugg Medel:
Danskursen är anpassad i nivå för dig som behärskar grunderna i föra/följa mycket bra samt besitter kunskapsmässigt som lägst nivå bugg fortsättning 1 och 2 eller liknande. Här lär vi ut lite svårare figurer, använder lite klurigare teknik och allt detta i ett lite högre tempo.

Bugg Social:
En spännande danskurs i lämplig nivå för dig som gått buggkursen medel eller motsvarande åtminstone ett par gånger tidigare. Innehållet varierar från gång till gång, men lovar roliga figurer, varianter och slingor i lämpliga och varierande tempon. Detta är en kurs där vi lär ut, har roligt tillsammans och garanterat får dansa mycket.

Bugg Parträning:
En danskurs där det dansande paret är i fokus. Till denna kurs tillämpar vi parvis anmälan och du dansar mestadels med din partner på kursen. Vi blandar figurer, teknik och olika övningsmoment i varierat tempo i syfte att öva/träna på och utvecklas tillsammans. För att gå denna kurs behöver du ha goda kunskaper i att föra/följa med Åhej-teknik.

FoxFusion Social:
Sugen på att lära dig Foxa? Kanske dansar du sedan tidigare och vill lyfta din teknik och finslipa grunderna? Eller möjligen få annan inspiration från det du brukar göra?

FoxFusion är en modern variant av Fox som baseras på promenad, hållning, egen balans och med vissa inslag av bland annat Kizomba, Tango och Bachata. Det går bra att vara med utan förkunskaper, på denna kurs får du både grunder, teknik och figurer som är anpassade till socialdansgolvet.

Linedance för alla:
Varje vecka kommer vi lära oss nya enkla koreografier till moderna och/eller klassiska hitlåtar. I stället för att dansa i par så dansar vi här solo på rad, perfekt för den som inte har en partner att ta med sig till dansklubbens övriga kurser. Vi lär oss de danser som är populära just nu så att vi kan gå ut tillsammans och socialdansa på dansbanorna runt Stockholm.  Ingen erfarenhet behövs, ALLA kan vara med och dansa! Vi gör dansen på basic-nivå men försöker även göra en liten twist för dig som vill ha utmaning.

Denna kurs kan man gå om flera gånger för det kommer nya danser hela tiden.

Linedance är inte längre bara country, vi dansar även t ex funk, rock, bachata och vals:)

Allmän Information


Som medlem kan du delta på träningar och alla aktiviteter som inte är avgiftsbelagda. Du måste vara medlem i Väsby Dansklubb för att delta på våra kurser. Våra instruktörer instruerar i Åhej-teknik Glöm inte att ta med bekväma och följsamma inneskor med sula som inte färgar av sig samt vattenflaska när du går kurs. ALLA anmälningar görs på webben via Swingweb. Detta för att minska det administrativa arbetet för klubben. Klicka på ”rubriken” till den kurs du vill gå, för att komma till anmälningssidan.
Efter att anmälan tagits emot skickas en bekräftelse via mail.
Betalningsinstruktioner kommer när du blivit antagen till kursen.

Råder några oklarheter så hjälper vi gärna till, maila oss på:
anmalan@vasbydansklubb.se

Hjälp oss nå nya medlemmar


Vi önskar få hjälp av dig att synas, genom att göra reklam på nya ställen vi inte annars når. Genom att skriva ut denna PDF och sätta upp den på anslagstavlor i ditt närområde eller varför inte i köket på ditt jobb, kan du hjälpa klubben att synas och nå nya medlemmar.
Prata om din fritidsaktivitet på lunchen och berätta hur kul det är! Samla flera kollegor och gå tillsammans för att stärka teamkänslan.
Ladda ner planschen här (A4-storlek)

TACK PÅ FÖRHAND!

Sök medlemskap hos oss idag!