Inställda kurser

Vi vill börja med att tacka alla våra medlemmar för dansåret 2021.

Dessvärre startar vi 2022 med mindre lyckosamma nyheter. Den fuktskada som drabbat fastigheten som klubben huserar i har orsakat stor skada på dansklubbens lokaler. Vi har fortsatta bekymmer med vatten på/under våra dansgolv och i nuläget finns ingen prognos för åtgärder.

Det finns också i dagsläget en stor smittspridning i samhället, och nyligen av myndigheterna uppdaterade och skärpta restriktioner gällande detta.

Detta sammantaget har gjort att vi nu tvingas sätta klubbens kursverksamhet på paus tills vidare. Samtliga kurser för vårterminens första kursomgång som skulle startat nu i januari, ställs därmed in.

Arbete pågår för att finna en lösning i lokalfrågan, antingen via åtgärder angående vattenskadan, eller alternativt via någon ersättningslokal.

Vi är alla ledsna för den uppkomna situationen, men håller våra tummar hårt för att det kan lösas på bästa sätt så snart som möjligt. Trots motgångar ibland, så är det ju ändå alla ni härliga medlemmar och lyckan att få dansa tillsammans som driver oss framåt.

Så snart ny information finns att tillgå meddelas detta. Håll dig fortsatt uppdaterad genom klubbens medlemsutskick eller via klubbens Facebooksida.

Förhållningsregler vid våra kurser

Om inget annat anges roterar vi i gruppen och dansar med olika deltagare på kurstillfällena. Byten sker enligt sedvanlig rutin på kursledarens kommando.

Några saker att tänka på:

  • Tvätta och sprita händerna innan du beträder dansgolvet. Gäller även efter till exempel vätskepaus eller liknande på kurs/träning.
  • Stanna hemma om du inte känner dig helt frisk.
  • Se till att du är ombytt för aktiviteten innan ankomst.
  • Ta med och använd din egen vattenflaska.
  • Gör ditt bästa och ta ansvar för att minimera risken för onödig trängsel.

För att undvika onödig trängsel i klubblokalen i samband med aktiviteter tillämpar vi maxantal på våra danskurser. Det är som vanligt ert anmälningsdatum som gäller för att antas till kurserna i tur och ordning. Är kursen fulltecknad hamnar man på vänt/reservlista.

Dagar då vi har flera danskurser önskar vi att deltagare lämnar kurslokalerna utan att dröja kvar efter avslutat pass. Detta för att ge plats för efterkommande grupp och att inte skapa onödig trängsel.

/Väsby Dansklubb

Klubbkläder

Nu kan man beställa klubbkläder, man ser hur man går tillväga om man går in under ”OM OSS” där finns en flik som heter ”Klubbkläder”